Chutné babkine recepty...a ešte mnoho ďalších osvedčených...

Varenie

     V dávnejších časoch platilo, že varenie je remeslom iba ženy, platilo, že žena sa má držať varechy a nestarať sa do iných záležitostí v domácnsti....Tieto časy sú už nenávratne preč, umenie varenia si čoraz viac získava srdcia svojich priazdnivcov i v mužskom rode a častokrát sú muži lepšími kuchármi ako ženy.

     Pritom vedieť variť je naozaj umenie. Človeka to musí baviť, musí mať k vareniu určitý vzťah a musí tiež vedieť správne nakombinovať chute a prísady tak, aby jedlo bolo jedlé a zároveň niečim výnimočné...Každý správny kuchár by mal vedieť skombinovať ingrediencie neskombinovateľného charakteru, mal by vedieť navariť chutné jedlo minimánlne z piatich ingrediencií...

Existuje nespočetne veľa kníh o varení, existuje veľa dobrých rád, ale tie najlepšie písané knihy o varení napíše sám život...sám život vás naučí ako jedlo správne osoliť, ako ho nespáliť a ako sa naučiť uvariť tú najlahodnejšiu omáčku na svete.

Svojimi receptami vám chcem  priniesť trošku radosti pri varení a vymýšlaní, tiež trochu dobrých a osvedčených receptov, ktoré som si odskúšala.

Pevne verím, že vám recepty, ktoré tu nájdete budú chutiť aspoň tak ako mne....

 

Prajem Vám dobrú chuť...

Vyhľadávanie